Jeftino, a skupo!

Dobar ukus i stil igraju veliku ulogu u svetu mode. Stilovi koji danas vladaju - urbani glam, sportski – šik, edgy, svi su nastali spajanjem - starim sa novim, elegantnim sa kežual…i svi su istovremeno u savršenoj harmoniji.

Stil je ono što imamo, bez obzira na to gde idemo i šta nosimo. Obična bluza, pristupačne cene može izgledati kao skupoceni komad ako imate stila. Ne plašite se da kupite jeftiniju stvar, a onda prihvatite modni izazov.
Nikada ne možemo imati previše kežual odeće, niti previše jednostavnih džempera, haljina ili majica.
Pa kako da napravimo da kežual odeća izgleda skuplje?
Sve je u detaljima i modnim dodacima.
Bez obzira da li nosite jednostavan džemper, bluzu, haljinu ili majicu koja može odmah izgledati šik i elegantno sa velikom ogrlicom ponekad čak i pop crvene usne mogu učiniti trik.
Kombinujte kežual odeću sa luksuznim predmetima, neka se sukobe teksture i stilovi. Jednostavna haljina može odmah izgledati brilijantno sa nekim velikim komadom nakita, čizmama i kožnom jaknom. A dobri stari džemper izgleda fantastično sa farmerkama, toplim potpeticama, statament ogrlicom ili parom velikih minđuša.
Uvek birajte jednostavne krojeve, klasične boje, dobre tkanine, ne previše upadljive dezene. Dobro kombinovanje je još jedan važan savet da pristupačni komadi izgledaju skuplje.

I onda imamo marame, od dodataka, koje uvek nadograde naš stil. Možemo se zabaviti njihovim vezivanjem, tako da odeća nikad ne izgleda isto.
Pogledajte kako jednostavni odevni komadi mogu zasijati luksuznim sjajem.

Nema komentara: