Način pripreme
Piletinu posolite, pobiberite i poredajte u tepsiju.
Pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni oko 30 minuta.
Otopite puter i dodajte bijeli luk i limunov sok.
Umiješajte vrhnje za kuhanje i parmezan.
Odmrznuti špinat stavite na dno posude pa pokrijte gljivama.
Prelijte polovinom smjese od vrhnja pa poredajte piletinu.
Pospite ostatkom sosa, pospite mozzarellom i pecite 25 minuta na 200 stepeni.
Pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni oko 30 minuta.
Otopite puter i dodajte bijeli luk i limunov sok.
Umiješajte vrhnje za kuhanje i parmezan.
Odmrznuti špinat stavite na dno posude pa pokrijte gljivama.
Prelijte polovinom smjese od vrhnja pa poredajte piletinu.
Pospite ostatkom sosa, pospite mozzarellom i pecite 25 minuta na 200 stepeni.
Nema komentara:
Objavi komentar