Fetućine su italijnska testenina koja liči na naše domaće rezance. Sjajnog su ukusa, a odlično se kombinuju sa svim mogućim sosevima i prelivima.
U današnjem postu vam predstavljamo recept za fetućine sa piletinom.
Spremite ovaj lagani niskokalorični italijanski specijalitet svojoj porodici i prijateljima i osvojite njihova srca i stomake za sva vremena!
Pogledajte uputstvo i saznajte koliko se lako i brzo pripremaju!
Potrebni sastojci::
200g fetućina kuvanih prema uputstvu sa pakovanja,
150g seckanih pečuraka po izboru,
200g pilećeg belog mesa,
2 čena belog luka,
400g mleka sa niskim sadržajem masti,
1 crni luk.
Peršun,
1 kašičica maslinovog ulja.
150g seckanih pečuraka po izboru,
200g pilećeg belog mesa,
2 čena belog luka,
400g mleka sa niskim sadržajem masti,
1 crni luk.
Peršun,
1 kašičica maslinovog ulja.
Korak 1: Skuvajte fetućine prema uputstvu sa pakovanja. U tiganj sipajte maslinovo ulje, pa prodinstajte crni luk. Dodajte pileće belo meso iseckano na kockice.
Korak 2: Kada je meso skuvano dodajte pečurke i ostavite da se dinstaju. Dodajte i beli luk, promešajte. Na kraju sipajte mleko, pobiberite i posolite i ostavite da vri. Ubacite seckani peršun i fetućine, promešajte da se sve sjedini i poslužite! (0:46)
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar