5 VINTAGE FRIZURA ZA OVU SEZONU

Pozdrav djevojke! Ukoliko ste sretnica i imate prekrasnu dugu kosu, zašto ne biste isprobali neke klasične frizure koje su sve žene i djevojke nosile u 20. stoljeću? Što kažete na vintage kovrče za ovu sezonu? Takve frizure nikada ne izlaze iz mode, a zasigurno će vam se svidjeti. Romantične i ženstvene kovrče za kojima lude žene diljem svijeta, a prevladavaju cijelu godinu.

Danas ćemo vam predstaviti pet prekrasnih dugačkih kovrči koje morate isprobati. Ove kovrčave frizure su toliko retro da možete pokazati sav svoj šarm u svakom trenutku. Kako biste napravili ovakve kovrče i postigli pravi vintage look vaša kosa mora biti čista i njegovana.Tek tada možete upotrijebiti razne metode za kovrčanje kose, a u to smo uvjereni kako znate koje sve postoje. Tu je najlakša metoda sa figarom kojeg imate u raznim debljinama, klasični vikleri, također različitih debljina ili možda neke starije metode poput pletenica ili folija i krpica. Vama je na izbor. Na kraju, najvažniji je završni look.
Pogledajmo kako su današnje frizure nevjerojatne. Nadamo se kako ćete uživati i dobiti inspiraciju za svoju frizuru. Vintage crvene kovrče - frizura puno ovisi o boji. Ova prekrasna crvena boja daje eleganciju kovrčama te super vintage look. Štovište, duboki razdjeljak i i lagani uvojci povećavaju prekrasnu frizuru. Svadbene kovrče - iako kovrče nisu toliko velike i dalje je frizura prekrasna, pogotovo sa lijepim ukrasom za kosu. Ne samo da pristaje svadbenoj haljini već i ostaloj odjeći. Prekrasne vintage kovrče - ništa nije ljepše od prekrasnih kovrči sa razdjeljkom na stranu. Idealna frizura sa djevojke koje svoju kosu drže na jednoj strani. Vintage neuredne kovrče - znate li zašto ova frizura spada među vintage frizure? Upravo zbog tvista prema otraga. Inače su ovako i rađene prave vintage frizure. Pola kose je bilo učvršćeno otraga ili sa strane, sa laganim valovima. Vintage svadbena frizura - ovaj friz je savršeno usklađen sa šminkom i ružičastim obrazima. Njena kosa je natapirana i prebačena na jednu stranu gdje je pokriveno pola lica. Krajevi njene kose su više puta kovrčana kako bi se dodalo više volumena.




Nema komentara: