10 SVADBENIH FRIZURA NA STRANU

Frizure na stranu nikada neće izaći iz mode. Prekrasne frizure idealne su za svečane događaje i za haljine na jedno rame. U današnjem članku govorimo upravo o takvim frizurama i donosimo vam slike onih najljepših koje smo izabrali. Nudimo vam prekrasne frizure kojima ćete začiniti svoj izgled.
Frizure su savršene za vjenčanja, ali i druge svečane prigode kada trebate zablistati. Ako volite moderne i prekrasne frizure, ali ne znate koju odabrati, ostanite sa nama i pogledajte frizure koje smo pripremili upravo za vas.
Predstavit ćemo vam raspuštene frizure na stranu, ali i moderne i trendi punđe koje također možete stilizirati na jednu stranu glave. Nisu samo prekrasne i stvorene za vjenčanja već ih možete nositi i na neki party. Jednako dobro će izgledati i u kratkoj šik haljinici koju ste odabrali za tu večer. Običnu punđu možete upotpuniti sa jednostavnom klasičnom pletenicom ili ribljom kosti, a možete i kosu zagladiti prema otraga i tako stvoriti retro izgled koji su žene obožavale prije, ali obožavaju i danas.











Nema komentara: